ARTIEST: Eefje De Visser

Nederland

Eefje is de grote winnares van De Grote Prijs van Nederland 2009 in de categorie singer-songwriter, wat voornamelijk kwam door haar originaliteit. Met haar liedjes weet ze iedereen vast te houden en te boeien. Ze speelt gitaar en ze zingt, maar het liefst schrijft ze liedjes. Liedjes over buiten zijn of over binnen zitten. Over de seizoenen en over verliefd zijn. Over moeilijk- en makkelijkheden. Ze schreef o.a. muziek voor Gouds jongerentheater en maakte naam met het winnen van de Goudse Courant Live Music Awards. Ze zong ook op de albums ‘Verhalen vanuit de sofa’ en ‘Mayonaise voor de ziel’ van de Amersfoortse rapper Diggy Dex en zette enkele gedichten van de veelgeprezen dichter Leo Vroman op muziek.
Eefje klinkt luchtig, maar ook melancholisch. Eigenzinnig, dromerig en altijd persoonlijk. Geinspireerd door muzikanten als Feist, Fay Lovsky en Paul McCartney schrijft ze over de kleine en grote dingen waar het geluk in zit.

OUDE OPTREDENS VAN Eefje De Visser

Beijk alle oude (335) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Eefje De Visser

OUDE OPTREDENS VAN Eefje De Visser

Beijk alle oude (335) oude optredens

FOTO'S VAN Eefje De Visser

Foto Eefje De Visser te Festival deBeschaving 2014 Foto Eefje De Visser te Grasnapolsky 2016 - Zondag Foto Eefje De Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis Foto Eefje De Visser te Down The Rabbit Hole 2016 - Zaterdag Foto Eefje De Visser te Down The Rabbit Hole 2016 - Zaterdag Foto Eefje De Visser te Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
 
Bekijk alle 67 foto's van Eefje De Visser

Eefje De Visser NIEUWS

Al het Eefje De Visser nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: